Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Γυμνάσιο Πολυσίτου Ξάνθης
Το Γυμνάσιο Πολυσίτου είναι ένα από τα 6 Γυμνάσια (Γενισέα, Άβδηρα, Όλβιο, Εράσμιο, Τοξότες) της πεδινής περιοχής του Νομού Ξάνθης.
Στο Γυμνάσιό μας φοιτούν μαθητές που διαμένουν σε χωριά ανατολικά της πόλης της Ξάνθης (Λευκόπετρα, Σέλερο, Σούνιο, Σήμαντρα, Φίλια, Άκαρπο, Γρήγορο, Βελοχώρι, Σέλινο, Συδινή, Πολύσιτο). Το σχολείο μας άλλαξε! Το περασμένο καλοκαίρι έγινε μια τρομερή προσπάθεια να ανακαινιστεί το κτίριο, το οποίο είχε υποστεί πολλές - μι...κρές και μεγάλες - ζημιές και φθορές. Με αφορμή τη νέα διεύθυνση και με την ευγενική χορηγία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ο οποίος ανέλαβε το κόστος συντήρησης, αποφασίστηκε το σχολείο να αλλάξει όψη, μέσα και έξω, ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον. Για τις αίθουσες και τους διαδρομους επιλέχτηκαν όμορφα και φωτεινά χρώματα (λιλά, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο), ενώ αντικαταστάθηκαν πολλά φθαρμένα και κατεστραμμένα θρανία και καρέκλες.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, καθώς και τους καθηγητές που με προσωπική δουλειά βοήθησαν στο να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς
Διευθύντρια : Τάτσιου Έλενα ΠΕ06
Σύλλογος Διδασκόντων :
Σιδηροπούλου Σοφία ΠΕ01
Παυλίδου Ησαϊα ΠΕ02
Καλτσά Χρυσούλα ΠΕ02
Γερασίμου Ξανθίππη ΠΕ02
Κακαγιά Ευαγγελία ΠΕ02
Λιάκου Στέλλα ΠΕ03
Νικέζης Θωμάς ΠΕ03
Παπαθωμά Μίνα ΠΕ04.01
Τσομακίδου Ουρανία-Ελευθερία ΠΕ04
Ανθυμίδου Ευλαμπία-Μαρία ΠΕ05
Νικολαϊδου Νίκη ΠΕ06
Τζαβέλλα Αργυρώ ΠΕ07
Γρηγοριάδης Γιώργος ΠΕ11
Παπαϊορδάνου Ελένη ΠΕ11
Ντεμογιάννη Σταυρούλα ΠΕ12
Ζουγρής Δημήτρης ΠΕ19
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου