Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Φτάνει πια

  ( γράφτηκε για την εσωτερική τρομοκρατία )
Έχουμε μεταβάλλει τους ψυχρούς τρομοκράτες, με τη συνεχή αναφορά τους σε όλα τα ΜΜΕ σε «σταρ του Χόλυγουντ». Έτσι με τη συνεχή προβολή έχουμε μετατρέψει τα ανώμαλα ανθρωπάρια, σε πρωταγωνιστές της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής. Το μόνο χαρακτηριστικό τους πάνω από το μέτριο είναι το αναίτιο μίσος ενάντια στην κοινωνία και τα εγκληματικά τους χαρακτηριστικά. Όποιος δεν καταλαβαίνει τη γενικότερη ζημιά που έχουν κάνει ...στη χώρα μας είναι άξιος της τύχης του.
Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα της έμμεσης απογείωσης των τρομοκρατών ένας ουδέτερος άνθρωπος με μικρό πνευματικό εξοπλισμό, αλλά ικανό απόθεμα ματαιοδοξίας θα σκεφτεί ότι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να γίνει το πρόσωπο της ημέρας.


Μήπως η κοινωνία με τη στάση της παίζει προβοκατόρικο ρόλο παράγοντας νέους τρομοκράτες; Αναρωτιέμαι !!
Ως κοινωνία ας κάνουμε μια συμφωνία. Ας δείξουμε μ’ έναν ενιαίο και δραστικό τρόπο την απέχθειά μας απέναντι στις πράξεις τους, με όπλο την απόλυτη σιωπή κι αγνόηση τους. Σε καμιά περίπτωση δεν εννοώ αστυνομικά μέτρα και νομικές διατάξεις. Μέχρι τώρα μετά από κάποια έκνομη ενέργειά τους τα ΜΜΕ αναμένουν σα «μάννα εξ ουρανού» την ανακοίνωση της ανάληψης ευθύνης, λες και κει είναι το πρόβλημα. Θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι σ’ αυτή τη φάση οι δράστες βρίσκονται σε διαρκή οργασμό. Πλήρης αγνόηση και σιωπηλή απέχθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου