Τρίτη 12 Απριλίου 2016

7ο Δημοτικό σχολείο Καρδίτσας
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας με την οποία προσπαθούμε να παρουσιάσουμε στο διαδίκτυο το σχολείο μας καθώς και δραστηριότητες και εργασίες των μαθητών μας. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσατε λίγα λόγια για το σχολείο μας τα οποία είναι πνευματική ιδιοκτησία των συναδέλφων που βρίσκονταν στο σχολείο το 2004-2005 και κάνανε τότε μία προσπάθεια παρουσίας του σχολείου στο διαδίκτυο.
Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας ιδρύθηκε το έτος 1952. Βρίσκετ...αι στη συνοικία του Αγίου Δημητρίου στο Δυτικό τμήμα της πόλης της Καρδίτσας, επί της οδού Φαναρίου. Το έτος 1988 προστέθηκε καινούργιο κτίριο, λόγω της αύξησης των μαθητών. Σήμερα το σχολείο λειτουργεί ως Πιλοτικό και με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (ΕΑΕΠ). Διδάσκονται εκτός των τυπικών μαθημάτων των τάξεων και μαθήματα ειδικοτήτων από την Α’ Τάξη όπως: Αγγλικά, Πληροφορική (Τ.Π.Ε.), Θεατρική Αγωγή, Εικαστικά, Μουσική. Η δεύτερη Ξένη Γλώσσα μετά από επιλογή είναι: Γαλλικά ή Γερμανικά στις τάξεις Ε’ και ΣΤ’. Οι μαθητές που φοιτούν στο σχολείο φτάνουν τους 200 και τα τμήματα τα 12. Επίσης, λειτουργούν: Τμήμα Ένταξης, Τμήμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας και 2/θέσιο Ολοήμερο. Οι μικρές τάξεις στεγάζονται στο παλαιό κτίριο, ενώ οι μεγάλες τάξεις στο καινούργιο κτίριο.
Διευθύντρια στο 7ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο είναι η κ. Παπάκου Αρετή και υποδιευθυντής ο κ. Αθανασόπουλος Χρήστος. Συνολικά σε ολόκληρη τη σχολική μονάδα υπάρχουν 26 εκπαιδευτικοί (15 Δάσκαλοι και 11 εκπαιδευτικοί διαφόρων ειδικοτήτων).

Κάντε ένα σχόλιο
Πρέπει να έχετε συνδεθεί για να αφήσετε σχόλιο. Σύνδεση »
Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου