Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΛΤΙΝΟΥ»
Συνεχίζοντας την παρουσίαση διαφόρων πτυχών της ζωής των κατοίκων του Βαλτινού, δημιουργήσαμε αυτό το αφιέρωμα με τίτλο «Το δημοτικό σχολείο Βαλτινού». Πρόκειται για μια παρουσίαση που αφορά το δημοτικό σχολείο Βαλτινού, κατά την χρονική περίοδο 1928 – 2008.
Εργασίες ανακατασκευής και επιδιόρθωσης εκτελούνται αυτές τις ημέρες στα διδακτήρια του Βαλτινού. Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Τρικκαίων προχώρησε σε αναδιαμόρφωση χώρων, προκ...ειμένου να λειτουργεί καλύτερα το Δημοτικό Σχολείο, λόγω των αυξημένων αναγκών που προέκυψαν από τις συγχωνεύσεις. Έτσι, μετά και την κατασκευή του νέου διδακτηρίου στο Κεφαλόβρυσο, μεταφέρθηκε η προκατασκευασμένη αίθουσα που υπήρχε στην αυλή του σχολείου, στο Δημοτικό Σχολείου Βαλτινού.
Αυτές τις ημέρες, γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να παραδοθεί έτοιμο στους μαθητές, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Επίσης, συνεργεία του Δήμου προχωρούν σε εργασίας αντικατάστασης θυρών και παραθύρων στον παιδικό σταθμό, καθώς και σε κοπή χόρτων στην αυλή του Νηπιαγωγείου. Με τις παρεμβάσεις αυτές, η σχολική κοινότητα των Βαλτινού, που φιλοξενεί μαθητές και από άλλα χωριά, αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμη από την πλευρά των εργασιών που αναλογούν στον Δήμο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2015-2016.

Δείτε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου